Donează

Munca în echipă ne definește! – declarăm in moto-ul nostru. Fii membru al acestei echipe și susține dezvoltarea profesională a studenților economiști talentați!

Poți alege să fii un Patron Loial și să faci donații regulate. Aceasta înseamnă că plătești o sumă fixă în fiecare lună prin transfer bancar automat, la un moment și pe o perioadă prestabilită, dar pe care îl poți întrerupe în orice moment. Indiferent dacă este vorba de 30 sau 50 sau 100 de lei, suntem încântați de orice donație, și îți asigurăm că va fi direcționată către locul cel mai potrivit.

Dacă ți se potrivește mai bine, poți să alegi să fi un Susținător Spontan cu o donare unică în orice sumă, ajutând în acest fel munca Fundației Antal Zsolt și cea a Clubului de Consultanță în Afaceri GTK.

Ești dispus să oferi sprijin pentru una dintre activitățile noastre? Adoptă unul dintre programele noastre, ceea ce înseamnă că susții financiar și/sau profesional derularea eficientă a evenimentului. Te rugăm să indici această intenție la adresa de e-mail gtkiroda@gmail.com și te vom contacta noi pentru stabilirea detaliilor.

Dorești să sprijinești  GTK în reprezentarea unei companii? Legislația fiscală prevede facilități fiscale pentru efectuarea sponsorizărilor către organizații non-guvernamentale: contribuția până la o anumită valoare poate fi dedusă din impozitul anual plătit statului. Conform legii, o sponsorizare în limita a 0.5% din cifra de afaceri anuală și care nu depășește 20% din impozitul pe profit poate fi dedusă complet din impozitul pe profit anual datorat statului, timp de 7 ani consecutivi (conform Noului Cod Fiscal). Contactează-ne pentru a discuta detaliile sponsorizării la adresa de e-mail gtkiroda@gmail.com.

Experiența noastră arată că și acel 2% din impozitul pe venit este un ajutor imens în funcționare. Dacă dorești să contribui la activitățile GTK aici poți descărca formularul.

Alege orice formă de sprijin, acesta ne va oferi securitate pentru derularea activităților noastre. În plus, vei putea face parte dintr-o comunitate care acționează eficient pentru dezvoltarea societății pe termen lung.